Περισσοτερες Οψεις

Castrol Syntrax universal Plus 75w/90 1L

CASTROL - Κωδικός: CASTRGO19

Σχόλια:

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

12,88 €

Σύντομη Περιγραφή

100 % συνθετικό λιπαντικό πολλαπλών εφαρμογών για χρήση σε χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και συστήματα τελικής μετάδοσης.


Ειδικής κατασκευής , κατάλληλο για GL-4 και Gl-5 προδιαγραφής κιβώτια, με διάρκεια ζωής που αγκίζει τα 300,000 χιλιόμετρα.


Άριστα χαρακτηριστικά ροής σε χαμηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζει αυξημένη προστασία, ομαλότερες αλλαγές. ταχυτήτων σε χαμηλές θερμοκρασίες και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Ή

Λεπτομέρειες

Castrol Syntrax universal Plus 75w/90 Εξαιρετικής απόδοσης, 100 % συνθετικό λιπαντικό πολλαπλών εφαρμογών για χρήση σε χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και συστήματα τελικής μετάδοσης. Ειδικής κατασκευής , κατάλληλο για GL-4 και Gl-5 προδιαγραφής κιβώτια, με διάρκεια ζωής που αγκίζει τα 300,000 χιλιόμετρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγχρονισμένα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και σε τελικές μεταδόσεις και διαφορικά μεγάλου αριθμού οχημάτων (βαρέα φορτηγά, χωματουργικά, επιβατικά) όπου απαιτείται λιπαντικό προδιαγραφής API GL-4 ή API GL-5 ενώ φέρει και σημαντικές εγκρίσεις κατασκευαστών. Πλεονεκτήματα Η χρήση ενιαίου προϊόντος για κιβώτια και τελικές μεταδόσεις μειώνει τα διατηρούμενα αποθέματα λιπαντικών και τηνπιθανότητα λάθους στην εφαρμογή. Άριστα χαρακτηριστικά ροής σε χαμηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζει αυξημένη προστασία, ομαλότερες αλλαγές. ταχυτήτων σε χαμηλές θερμοκρασίες και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Ανώτερα χαρακτηριστικά σταθερότητας σε υψηλές θερμοκρασίες και άριστη προστασία από φθορά ακόμη και στις πλέον απαιτητικές εφαρμογές που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των συστημάτων μετάδοσης και επιτρέπει την επιμήκυνση των διαστημάτων αλλαγής του λιπαντικού. Πλήρης συμβατότητα με συμβατικά ορυκτέλαια και με όλα τα στεγανωτικά υλικά που επιτρέπει την χρήση του σε μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Προδιαγραφές
API GL-4/ GL-5/MT-1
SAE J2360
MAN 341 Z2, E3
MAN 342 M3
MB-Approval 235.8
Scania STO 1:0 ZF TE-ML 02B, 05B, 12B, 16F, 17B, 19C, 21B
Eaton Transmissions (Europe) approved for 300.000 km drain